Mokum in Osdorp!

Mokum in Osdorp!

Zin in een gezellig feestje?! Het Osdorpplein is the place to be, 9 september!

Gelukkig is het Osdorpplein niet overdekt, want anders ging het dak er af! 9 september is het de locatie voor het gezelligste feestje van het jaar: Mokum in Osdorp! Kom langs en geniet gratis van artiesten als Davey Bindervoet, Saskia Soulful en Rondje Mokum!

Mokum in Osdorp – Centrum Nieuw West

Van 13:00 tot 18:00 is het één en al gezelligheid op het Osdorpplein, met deze line-up kan het alleen nog maar een feestje worden:

RONDJE MOKUM
Een groep rasechte Mokummers die graag “gesjelligheit” en sentiment brengt dmv van live muziek. Het is een zanggroep van elf leden onder muzikale leiding van de accordeonist Andre Vrolijk. “Rondje Mokum” zingt alleen maar Nederlandstalige meezingers, luisterliedjes, smartlappen en feestnummers. Amsterdam e.o is toe aan Rondje Mokum. Zij brengen namelijk erg graag die “gesjellige” Amsterdamse sfeer.
 
JOHAN KETTENBURG
Dé volkszanger van Nederland! Hij is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziek carrière, uiterst opmerkelijk!
Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles “Jij laat mij zien wat liefde is” en de single “Al jouw woorden zijn teveel” die in veel kroegen erg populair is.
 
RONALD ENGEL
Ronald is een rasechte Amsterdammer, zijn hele leven staat al in het teken van de muziek. Met zijn accordeon en een lekker stemgeluid, maakt hij van elke gelegenheid een waar feest.
Zijn accordeon wordt alleen nog op de zondag gebruikt in zijn eigen “Cafe de Nieuwe Vaart”, Ronald zelf gaat als bandartiest het hele land door. Zijn grote landelijke doorbraak kreeg hij met zijn single “Transsexueel” het omstreden lied, wat veel stof deed opwaaien was een regelrechte hit!
 
SASKIA SOULFUL
Saskia is op vrij jonge leeftijd gestart met haar zangcarrière. Van 1979 tot en met 2010 heeft zij gezongen in de coverband ‘Big Deal’ waar ze starte met backing vocals en uiteindelijk de lead zang voor haar rekening nam. Vanaf 2004 verzorgde Saskia naast haar band ook solo optredens op verzoek van de algemeen directeur van Promopodium om vervolgens in 2010 de band te verlaten en zich volledig te richten op haar solocarrière.
 
DAVEY BINDERVOET
Geboren in Amsterdam, dan wel niet in de Jordaan, maar ik zeg altijd, ik mag mijzelf meer Jordanees noemen dan menig persoon die er nu woont!

De muziek zat er al vroeg in. Op feestjes en partijen pakte hij al snel de microfoon. De liefde voor het Jordaanse lied zat toen al in zijn bloed. Zijn opa die geboren is op de Westerstraat leerde hij alle liedjes van Johnny Jordaan, Tante leen, Willy Alberti en Manke Nelis etc. Zijn grote voorbeeld is dan ook Johnny Jordaan.

SANDRA SWART
Geboren in de Spaarndammerbuurt. Al op vrij jonge leeftijd wist de kleine Sandra met haar playback-optredens het publiek aan zich te binden en het was dan ook bijna vanzelf sprekend dat ze zich inschreef in de in die tijd zeer populaire playback-wedstrijden. Haar favoriete acts waren Tina Turner, Anita Meyer en natuurlijk Tante Leen. Bij één van de playback-wedstrijden zat jury-voorzitter Eddy Doorenbosch (MILLERS). Eddy adviseerde haar om live te gaan zingen en dat was niet tegen doveman oren gezegd. Haar repertoire was heel divers en bestond uit voornamelijk uit toenmalig top 40 materiaal van eigen bodem en de populaire wereldhits en evergreens.

PATRICK KLOOS
Patrick staat garant voor echte Amsterdamse gezelligheid. Als een echte Hazes fan zingt Patrick ook heel veel klassiekers van zijn grote idool. Patrick wordt ook wel de zingende Hazes-jukebox genoemd daar hij echt alle Hazes nummers uit zijn hoofd kent. Maar niet alleen Hazes maar ook andere Amsterdamse en Hollandse liedjes brengt hij in volle overgave ten gehore. Als Patrick de microfoon pakt is het feest in de tent! Een echte Amsterdammer vol met humor.

 
Meer info en op de hoogte blijven? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-event!

Leave a Reply

Your email address will not be published.