Fit For Free bij Centrum Nieuw West

Fit For Free bij Centrum Nieuw West

De zomer is voorbij, maar waarom geen moeite doen om je Beach-body in gezonde staat te houden? Check hier een paar simpele tips:

1. Beweging

De een vind het heerlijk om regelmatig te bewegen en te sporten, de ander háát het. Hoe je het ook wendt of keert, beweging is Traponderdeel van een gezonde levensstijl. Bewegen hoeft niet altijd een complete workout te zijn! Probeer bijvoorbeeld vaker de trap te nemen in plaats van de lift. Op ga een keer fietsend boodschappen doen, in plaats van met de auto. Door dit soort kleine dingetjes gaat je conditie ongemerkt steeds beetje bij beetje omhoog.

2. Voeding

Waar je vroeger constant ouders om je heen had die op je voeding lette, je vertelde dat je je groente op moest eten en dat je niet teveel mocht snoepen, sta je er nu hoogstwaarschijnlijk alleen voor. Zeker in combinatie met werk/studie kan het soms erg lastig zijn om er op te letten dat je gezond eet/drinkt, en is de verleiding nog groter om even snel iets ongezonds te halen op het station: probeer zo veel mogelijk zelf te koken. Niet alleen leuker, maar op deze manier ben je er bewuster mee bezig en weet je precies wat er in gaat. Online zijn talloze recepten te vinden die niet al te veel tijd in beslag nemen!

3. Variatie

Of het nou om voeding gaat, of beweging: probeer zo veel mogelijk te variëren! Op deze manier hou je het niet alleen uitdagend voor jezelf, maar zorg je er ook voor dat je lichaam kan wennen aan de plotselinge veranderingen. Het voelt veel natuurlijker aan voor jezelf als je varieert, zeker in het begin zorgt het ervoor dat je het interessant houdt, waardoor het alleen maar makkelijker wordt om het door te zetten!

Fit For Free, Amsterdam Osdorp

Inspiratie om nu écht aan de slag te gaan? Ga eens langs bij Fit For Free Osdorp, en bekijk de mogelijkheden. De sportschool heeft een variatie aan innovatieve fitnessapparatuur, een Switching Circuit en zelfs de mogelijkheid om met een Personal Coach te trainen. Waar wacht je nog op?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.