Intertoys

Intertoys

De wereld van het speelgoed staat nooit stil: trends komen en gaan.. Wat is er nu hip in speelgoedland? Wij vroegen het een medewerker van de Intertoys.

1. Fidgetspinners

De trend van het jaar, en nog steeds immens populair: de Fidget-spinner! Er is onderzoek naar gedaan en ze blijken niet alleen heel leuk, maar ook nog eens te helpen tegen de stress! fidget spinners

2. Fifa 18

Op nummer 2 staat momenteel toch wel de game Fifa 18, de nieuwste editie van de populaire voetbalgame-reeks. Het grote verschil tussen Fifa 17 en Fifa 18 is de gameplay, een nieuwe storyline en uiteraard een grotere verzameling spelers.

3. De L.O.L. Surprise-pop

Nummer 3 is misschien wel de nieuwste rage van het moment, namelijk de L.O.L. Surprise-pop! In de winkel liggen ze als ballen in de winkel, die je steeds iets verder uitpakt, als je de 7 lagen(!) hebt uitgepakt heb je je L.O.L. Pop dan eindelijk in je handen. Maar dan zijn de verrassingen nog niet klaar, want als de pop in aanraking komt met water gebeurt er nog een verrassing..

4. Hatchimals

Wederom een verrassingsei, maar voor deze moet je nog net iets meer geduld hebben. Als je je ei warm houdt en liefde geeft, is het klaar om uit te komen: als het lampje op het ei rood gaat branden is het zo ver.. Welk diertje komt er bij jou uit kruipen?

5. Fingerlings

Deze aapjes houden er van om aan je vinger te hangen, en vinden het nog leuker als ze aandacht krijgen! Ze weten wanneer je tegen ze praat of wanneer je ze aanraakt, een echt vriendje dus!

Een van deze producten kopen, of wil je persoonlijk advies over een cadeau? Kom langs bij Intertoys!

Leave a Reply

Your email address will not be published.