Mummy′s maken bij Centrum Nieuw West

Mummy′s maken bij Centrum Nieuw West

Kom je met ons mee griezelen? Wij maken de schattigse mummy’s die je ooit hebt gezien!

De Kinderboekenweek is misschien dan wel voorbij, maar wij griezelen nog even door! Op zondag 22 oktober maak je met Recycled73 in de yurt op Centrum Nieuw West échte mummies die licht geven. Met afgedankte rolletjes verband. En een  lege glazen pot, bijvoorbeeld van de appelmoes. Neem je er van thuis een mee? En als we eraan toekomen maken we ook nog oogbollen op een stokje of spookjes van een oud tafellaken.

Mummy’s maken – Centrum Nieuw West

Kom je meegriezelen? Je bent van 13:00 tot 18:00 van harte welkom! Neem wel een oude Appelmoespot mee, dan weten we zeker dat we er genoeg hebben! Als je langskomt, zet jezelf ook even aanwezig in het Facebook-event.

Leave a Reply

Your email address will not be published.