Heropening McDonalds - Foto: Facebookpagina McDonalds Osdorpplein

Heropening McDonalds - Foto: Facebookpagina McDonalds Osdorpplein

Burgerliefhebbers en frietjesfanaten opgelet! Het McDonalds filiaal aan het Osdorpplein is weer geopend..

Het was 19 dagen afzien voor de bezoekers van McDonalds Osdorpplein: de winkel was van 16 oktober t/m 3 november gesloten voor een flinke verbouwing. Nu is het filiaal weer geopend en kun je er weer terecht voor de lekkerste burgers, wraps en nog veel meer! Maar er is meer, want het restaurant is uitgebreid met een heus McCafe!

McDonalds – Centrum Nieuw West

Bij een McCafe kun je bij een speciale counter kiezen uit allerlei koffievariaties, thee en vers afgebakken lekkernijen als cookies of croissants: extra veel keus dus! Kom je binnenkort een kijkje nemen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.