Niemand mag tijdens de kerst alleen zijn, en dat hoeft gelukkig ook niet in Centrum Nieuw West! Tijdens de Kerst zijn bijna alle horecagelegenheden in Nieuw West gewoon geopend. Neem bijvoorbeeld deze drie toprestaurants waar je terecht kunt voor een heerlijke Kerstmaaltijd…

Sahan

Sahan betekent koperen bord in het Turks. Dit restaurant biedt dan ook heerlijke Turkse gerechten, niet op koperen borden maar wel op traditionele manier bereid. Bij Sahan kun je voor de lunch terecht voor heerlijke broodjes, tosti’s, soepen en salades. Voor een lekker Turks Kerstdiner moet je ook bij Sahan zijn. Ze hebben een ruime keuze aan vlees-, vis- en groentegerechten.

Waar?
Tussen Meer 66
1068 GC Amsterdam

Website/reserveren

Ken-Ichi

Did someone say sushi?! Bij het Japanse sushi- en grillrestaurant Ken-Ichi kun je onbeperkt sushi eten voor een vaste lage prijs. Daarnaast is sushi ook nog eens gezond, dus geen zorgen over kilo’s die er weer af moeten in het nieuwe jaar! Je kunt bij Ken-Ichi terecht voor diner maar ook ook voor lunch.

Waar?
Tussen Meer 85a
1068 EZ Amsterdam

Website/reserveren

Meram Osdorp

We kunnen niet genoeg krijgen van Turks eten, en daarom staat ook Meram in dit lijstje. Meram is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip in Amsterdam. Met vele vele vestigingen door heel de stad kun je niet om deze keten heen. Meram heeft ontbijtbuffetten op zaterdag en zondag. Vleesliefhebbers kunnen hun geluk niet op met gerechten zoals rib-eye, spareribs en diverse andere soorten vlees. Ook voor de vegetariërs zijn er vele alternatieven van de Turkse keuken beschikbaar.

Waar?
Meer en Vaart 175
1068 LA Amsterdam

Website/reserveren

Leave a Reply

Your email address will not be published.